Har just landat efter två hektiska dagar på läromedelsmässan i Kristianstad. Björn var med och gjorde ett fantastiskt arbete. Han räddade vårt föredrag genom att snabbt lösa tekniska problem, han har varit en utmärkt ambassadör och säljare samt pigg och positiv från tidigt till sent. Härligt att känna sig stolt som mamma!

Katten Agaton som nu blivit ett halvår gammal, har idag varit på läkarbesök. Hädanefter är det gosskören som återstår för honom.
Han var en stukad och trött liten kise som mötte oss när vi kom hem i kväll.
På hundfronten är det lifvadt – Siv löper för första gången och Sture nästan vänder ut och in på sig, stackaren. Det känns som om löpet pågått i mer än en månad nu – måtte det vara över snart!

Våra lokaler är ju under renovering och golvet börjar nu ta form. Längtar efter inflyttning och ordning, lju och plats.

Våren är på väg, även om det skrapas bil på morgonen och termometern visar på mellan 3 och 9 minusgrader. Under julgranen, som fortfarande står kvar i trädgården, blommar vintergäcken lite kaxigt och 2008 års julhyacinter är på väg upp genom tjälen hur det nu är möjligt. -Det finns hopp!