Det stora samtalsämnet just nu är KYLAN. Men bortsett i från att pannan frenetiskt knaprar pellets och att det är raggsockor även inomhus som gäller, så är det ju helt…underbart! Äntligen riktig vinter, ljust och torrt. Fukt i fönstren är ju inte bra och tyder ju på, ja ni vet, men visst är det vackert med isblommorna!
Den här bilden har dottern tagit på sitt fönster.

Lille Agaton har vuxit, fått långa ben, tappat bebismagen och fått en enorm energi = kattfnatt. Han är jättesnabb, sladdar i kurvorna, knuffar avsiktligt ner saker från bord och hoppar drygt metern upp på väggar, oss och i gardiner. Två adventsljusstakar har åkt i golvet och själv är jag sönderriven på benen till följd av klätterattacker.

Men – visst är han sååå gosig emellan varven smiley

Efter flera dagars felsökande har nu min dator och nätverket kommit överens verkar det som. -Äntligen! Det var jag själv som hittade felet och inte familjens IT-ansvarige nörd som ägnar sig åt filmtittande och programering nattetid och sovande dagtid. Hmmm

Igår hjälpte jag dottern att färga sitt hår svart. Hon hjälpte därefter mig att permanenta mitt. Inte helt lätt att rulla upp 60cm långa testar på rullar själv.

Så – nu ser jag uts om en korsning mellan flickan på John Bauers målning med trollet och Kristina Lugn ungefär och dottern som en livstrött blek tonåring.
Nu är hon ju som väl är en kul o glad tjej med humor.
På hennes sidor på nätet står det: “Join the dark side, we have cookies” respektive: “loading care-mode, please wait”